Χειμώνας 2010 - Καλοκαίρι 2011
Αναμφισβήτητα είναι μία περίοδος μεγάλων αλλαγών, ανασφαλειών και γενικής φοβίας. Σε αυτή την περίοδο των μεγάλων αλλαγών το μέλλον μας παρουσιάζεται δυσοίωνο και τρομακτικό για όλους μας. Νιώθουμε απλοί παρατηρητές των εξελίξεων ενώ η διέξοδος φαντάζει μηδαμινή.
Τα συναισθήματα που δημιουργούνται είναι πολλά και βασανιστικά.

Είναι όμως έτσι; Ο ρόλος μας είναι όντως αυτός του απλού παρατηρητή;
Η πρόταση είναι να αντισταθούμε με το δικό μας τρόπο.

Να βρούμε τις λύσεις μας, γιατί θέλουμε κάτι καλύτερο για τον εαυτό μας και γιατί μας αξίζει.

Επειδή λοιπόν είναι σχετικά δύσκολη η πρώτη επαφή με μία ψυχολόγο, και ενδεχομένως να μην έχουν και όλοι την οικονομική δυνατότητα να υποστηρίξουν μία τέτοια απόφαση, ο Εκδοτικός Οργανισμός Π. Κυριακίδη συνδράμει σε μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση των αναγκών του καθενός από μας, προσφέροντας μία ζεστή ατμόσφαιρα ποιοτικής συζήτησης, με την συμμετοχή όλων στο βιβλιοπωλείο του επί της Μητροπόλεως.

Η Έφη Κεραμιδά, ψυχολόγος – life coach, κινεί τα νήματα της κουβέντας και μας παρακινεί να αφυπνίσουμε τον αισιόδοξο, μαχητικό εαυτό που όλοι έχουμε μέσα μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, σε ένα κύκλο ενεργών συζητήσεων με θέμα:

Εγώ, εσύ, η παρέα, το βιβλίο… και η ψυχολόγος.

Κάθε Τετάρτη το απόγευμα στις 6 μμ,
Στο βιβλιοπωλείο – Εκδοτικός Οργανισμός Π. Κυριακίδη,
Μητροπόλεως 62, Αθήνα.

Άνθρωποι με τις ίδιες ανησυχίες και ενδεχομένως σκέψεις με μας,  αλλά και επιθυμία να φωτίσουν τα θέματά τους, κατακλύζουν τον χώρο του βιβλιοπωλείου και συμμετέχουν σε ενεργές συζητήσεις  αναζητώντας τις λύσεις τους ή τις επιλογές τους.

Και σε μία περίοδο που οι λύσεις δεν είναι εύκολες είναι αισιόδοξο που οι περισσότεροι από μας αναζητούν τέτοιου είδους ποιοτικές διεξόδους. Οι εβδομαδιαίες συναντήσεις μας έχουν σκοπό την προσωπική μας ενεργοποίηση, την ανεύρεση λύσεων και ουσιαστικά να αφυπνίσουμε τον αισιόδοξο, μαχητικό εαυτό που έχουμε μέσα μας.

Τι είναι λοιπόν αυτές οι ενεργές συζητήσεις; Δεν είναι τυχαία η επιλογή λέξεων. Τις θελήσαμε ενεργές διότι οι άνθρωποι συμμετέχουν καταθέτοντας τις σκέψεις τους προς συζήτηση.  

Η Έφη Κεραμιδά κινεί τα νήματα της συζήτησης και μας βοηθά σε μία προσωπική προσπάθεια του καθενός από μας για να φέρουμε χαρά και ισορροπία στη ζωή μας.

Οι συζητήσεις αυτές θα συνεχιστούν αφού η θεματολογία είναι ανεξάντλητη, αφορά θέματα που είναι «του χεριού μας» και μπορούμε να αλλάξουμε ή να βοηθηθούμε. Σεβόμενοι τον χρόνο, τις δυσκολίες, τους ανθρώπους μας, προσπαθήσαμε οι συζητήσεις αυτές να έχουν και κάτι διαφορετικό δίνοντας αυτόνομο χαρακτήρα σε κάθε συζήτηση. 


Επειδή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι θέσεις περιορισμένες,
παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο: 210-3227830

6:00 μμ Ενεργή Συζήτηση
7:00 μμ Καφές, παρέα και βιβλίο.

Είσοδος: 11 ευρώ (Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ζεστή σοκολάτα ή καφές ή τσάι).