Ευαισθητοποιεί τα παιδιά για την διαφορετικότητα η ΚΕΔΗΦ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ
H Έφη Κεραμιδά, Ψυχολόγος - Συντονίστρια στις Σχολές Γονέων, θα αναφερθεί στο θέμα και στον φόβο του «άλλου» που εκτοπίζεται από την κατανόηση και αποδοχή της διαφορετικότητας.
Η Αλεξάνδρα Τσόλκα, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο της Καληνύχτα, νεράιδα νονά. 
Ένα παραμύθι μεγάλης πόλης με μια νεράιδα νονά, υπέρβαρη, τόσο ώστε δε τη σηκώνουν, πια, τα φτερά της και αναγκάζεται να παίρνει ταξί και να τσακώνεται με τους οδηγούς τους, που οργανώνει ένα πάρτι για την βαφτιστήρα της. Το κοριτσάκι που ’χει μόνο τη νονά για να τη φιλάει και έναν σκυλάκο, τον Πρίγκιπα, για να αγκαλιάζει.

Ένας πράσινος… Άγιος Βασίλης και πολλά δώρα περιμένουν τα παιδιά στη γιορτή της ΚΕΔΗΦ


χριστουγεννιάτικη γιορτή, ΚΕΔΗΦ, Γκίκας Χειλαδάκης, Άγιος Βασίλης, φέτος, πράσινος, Άννα Βερούλη, δημαρχείο Φυλής, δήμος Φυλής

Η ψυχολόγος, συντονίστρια των σχολών γονέων της ΚΕΔΗΦ, Έφη Κεραμιδά θα μιλήσει στους γονείς για τον ποιοτικό χρόνο που αξίζει να αφιερώσουν στα παιδιά μέσα στις γιορτές. Ένα χρόνο που δεν χρειάζεται να είναι πάντα διασκεδαστικός αλλά να τους προσφέρει ενδιαφέρον και προσοχή, ακόμα κι αν πρόκειται για «βαρετές» δραστηριότητες, όπως το μπάνιο και το πρωινό.

Τα παιδιά θα υποδεχθούν ο Νίκος Μιχαλόπουλος και η Άννα Βερούλη με το παραμύθι  τους «Ο Άη Βασίλης φέτος είναι πράσινος» και θα τα ταξιδέψουν σε ένα αναπάντεχο ταξίδι σε όλο τον κόσμο με χρώματα και όνειρα όλων των αποχρώσεων. Εκεί που τα πάντα είναι δυνατά και δεν χωράνε μέσα σε πακέτα.


Χειμώνας 2012 - Καλοκαίρι 2013

hided